Γαμήλιο ταξίδι

Κάντε το γαμήλιο ταξίδι των ονείρων σας πραγματικότητα με τη βοήθειά του Stergiaki Travel Services! 

 

Αφήστε μας να φροντίσουμε κάθε λεπτομέρεια, ενώ εσείς απολαμβάνετε την αγάπη σας σε μαγευτικούς προορισμούς. 

 

Οι έμπειροι και άρτια καταρτισμένοι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι είναι έτοιμοι να μοιραστούν μαζί σας το όνειρό σας στα ταξίδια σε κάθε σημείο του πλανήτη, να σας βοηθήσουν να τραβήξετε τις δικές σας γραμμές στο χάρτη & να ανακαλύψετε τον δικό σας προσωπικό παράδεισο. Πανέμορφοι προορισμοί κατάλληλοι για ταξίδια του μέλιτος στην Ελλάδα, εξωτικοί προορισμοί στο εξωτερικό, υπερπολυτελή resorts και ρομαντικά boutique hotels, εντυπωσιακά τοπία θα σας χαρίσουν αξέχαστες εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου σας.

Ρομαντισμός ή περιπέτεια, ξεκούραση ή αναζήτηση, υπερπολυτελή resorts ή ρομαντικά boutique hotels, road trip, ταξίδι με τραίνο ή κρουαζιέρα, καλοκαιρινός ή χειμερινός προορισμός, mini honeymoon ή πολυήμερο γαμήλιο ταξίδι σε έναν μακρινό και εξωτικό προορισμό;

 

Τα γαμήλια ταξίδια μαζί με το Stergiaki Travel Services προσφέρουν μια τεράστια γκάμα επιλογών. Κάντε το ταξίδι του μήνα του μέλιτος ως προέκταση της φιλοσοφίας και της αισθητικής της γαμήλιας τελετής σας ή κάντε την απόλυτη ανατροπή επιλέγοντας κάτι εντελώς διαφορετικό.